不出所料?!「FINAL FANTASY VII 重製版」將延後發售   梅原選手電競團隊「Team Beast」和鬥魚營運「Mildom」簽約   Nintendo Switch新增「更改按鍵配置」功能的詳細解說!   Samsung Odyssey 1000R 曲面電競顯示器   NVIDIA與ROG發表共同開發的史上最快電競螢幕「ASUS ROG Swift 360」   「侍魂」季票2最終角色剪影大公開!   「咖啡因的能量飲品?!」試飲能量飲品「RAIZIN」新口味的「RAIZIN SWEETY RED」!   「紅白機&超級任天堂Nintendo Switch Online」發表2月新增遊戲! 

放棄 Ultrapixel ! HTC (M9)Hima 拍攝相片曝光 (ePrice.HK)

手機

有關 HTC Hima (M9)的外觀同埋傳聞規格早前就已經提過,係眾多 rumors 之中就有一單係話 HTC 會放棄 UltraPixel 相機改為用戶認受性較高的 1,600 萬像素相機,配合光學影像穩定功能。相信大家都好想知究竟唔用 UltraPixel 之後 Hima 影相質素會係點,最近有個 Flickr 用戶叫 Jerry Wang ,就上傳一批圖片,傳聞係由 Hima 所拍攝的,要知 Hima 影相效果係點的朋友就快啲睇下文啦!

原稿出自ePrice.HK

相關文章:

  1. 港行HTC Desire Android 2.2升級推出
  2. HTC發表旗下首部Android平板裝置Flyer
  3. 衛訊舉辦HTC EVO 3D大眾體驗日

PR Newswire
vbtrax

隨機手機新聞