GlareVPN使用日本在地伺服器‧日本本地IP位址,述不能訪問日本國內網站的情形將通通消失。  傘大又厚實的香菇…!「電競香菇」靜岡縣產的菌種香菇開始販售!   Artisan Studios宣布將於今年推出RPG新作「Astria Ascending」   獨立遊戲成為今天曝光及更新亮點   濱田酒造 x 卡樂B 聯乘組合!「小酌的最佳配搭組」實際品嘗心得!   「碧藍幻想Relink」 公開最新遊戲影像&主要畫面!   深入探索《Outer Wilds》:「Echoes of the Eye」資料片於9月28日到位   ANIPLEX發表以《FGO》為主的遊戲開發將子公司化。接手DELiGHTWORKS遊戲事業   「集合啦!動物森友會」將新增「Sanrio characters合作活動」的遊戲內容! 

放棄 Ultrapixel ! HTC (M9)Hima 拍攝相片曝光 (ePrice.HK)

手機

有關 HTC Hima (M9)的外觀同埋傳聞規格早前就已經提過,係眾多 rumors 之中就有一單係話 HTC 會放棄 UltraPixel 相機改為用戶認受性較高的 1,600 萬像素相機,配合光學影像穩定功能。相信大家都好想知究竟唔用 UltraPixel 之後 Hima 影相質素會係點,最近有個 Flickr 用戶叫 Jerry Wang ,就上傳一批圖片,傳聞係由 Hima 所拍攝的,要知 Hima 影相效果係點的朋友就快啲睇下文啦!

原稿出自ePrice.HK

相關文章:
  1. 港行HTC Desire Android 2.2升級推出
  2. HTC發表旗下首部Android平板裝置Flyer
  3. 衛訊舉辦HTC EVO 3D大眾體驗日
PR Newswire

隨機手機新聞

Addidas