GlareVPN使用日本在地伺服器‧日本本地IP位址,述不能訪問日本國內網站的情形將通通消失。  《KOF XV》新角色介紹短片「馬克西馬」公開!還有久違的隊伍發表!   鎖定本週五的State of Play,觀看《Deathloop》的加長版介紹   等身大呆呆獸登場!寶可夢中心網路商店開放預購中!   「Indie World 2021.4.15」影片公開!發表內容統整在這裡!   「被囚禁的帕爾馬」系列將於情人節促銷活動中最大51%OFF折扣!   疫情下的東京電玩展2021現場直擊!   第27回TETRIS王者盃「瑪利歐派對 超級巨星合作祭!」舉辦決定!   Dead by Daylight × Resident Evil合作確定! 

casemate Note 10 bling bling 款香港預購中,$298 有啲貴

手機

Casemate 手機殼未必係大家嘅首選,但呢款 Twinkle Stardust 又真係幾靚。

閃亮華麗嘅背蓋,女士真係好啱用,不過得一隻色,無女士好鐘意嘅粉紅色,但咁都夠啦,bling bling 嘅感覺再加防水滑設計,女士們唔好錯過。

依家係網店 anlander 已經有得預購,雖然話係 20 Aug 先有,但問過客服話其實呢兩日到貨,只係安全起見寫耐啲,有興趣嘅可以留意下,傳送問在此:Note 10 / Note 10+

TechNow 當代科技

隨機手機新聞

NordVPN