《Astro City Mini》確定將會在香港・台灣・韓國・中國發售!預計在12月下旬上市!   Razer vs. SHARP!真正的遊戲口罩是那款?口罩使用感大對決!   尼爾最新作《NieR Re[in]carnation》官網更新!封測確定!   【這可不一樣!】《IdentityV 第五人格》與《超級槍彈辯駁2》的IP聯動活動開跑!   將在2021年迎接25周年的《惡靈古堡》!25周年紀念網站及全新3DCG動畫《惡靈古堡:無盡闇黑》前導預告公開!   東京電玩展 2020 Online節目時間表   「樂高®超級瑪利歐™」預計將於8月1日發售!各地LEGO零售店預約開跑   『仁王2』第三波付費DLC「太初武士秘史」預定12月上架!更多『仁王』系列內容隆重登場! 

擦膠,終於都有進步啦!

科技
rubber 由細用到大的擦膠,終於都有進步啦!日本擦膠生產商 kokuyo 日前推出這款備有不同大小擦膠邊的擦膠,這較擦膠備有六個不同的擦膠邊,能夠配合不同的文字大小,紙張厚度等等。 其實平時大家用擦膠都係用四隻角,可能用用下仲會用埋尾個四隻角,跟住搞唔掂又剪一剪佢,令佢多番隻角,以後有呢舊擦膠,大家唔駛剪啦!呢舊擦膠閒閒地都有十二個角,夠哂用呀!唔知香港幾時有得買呢? Source
TechNow 當代科技
Micorsoft

隨機科技新聞