GlareVPN使用日本在地伺服器‧日本本地IP位址,述不能訪問日本國內網站的情形將通通消失。  參見《Call of Duty: Vanguard》多人遊玩的四位特戰兵   《跑車浪漫旅 7》預購特典及25週年紀念版詳情   制作您的專比屬比卡超印章!將印章和原子筆合體的「Pokémon PON Name Pen」開始接受預約!   「Indie World Showcase 8.11.2021」日本版遊戲整理!   在《Chicory: A Colorful Tale》,世界就是你的畫布——今春登陸PS5和PS4   歡迎 Firesprite 加入 PlayStation Studios 的大家庭   《MLB The Show 21》呈獻教練與Fernando Tatis Jr.影片,教你如何給對手好看   Razer電競椅「Iskur」簡易版「Razer Iskur X」日本發售確定! 

Angry Birds for Android 極速破解之法

科技


自從 Angry Birds 免費登陸 Android 後,好多人都不停咁玩,玩到部機無電。雖然係咁,但 Angry Birds 有時要過版都唔係咁容易,點算好?除左搵高人,原來仲有破解之法,真係又簡單又容易。

選擇要破解的版,並置中.
連按 Android 手機上的返回鍵三次,待程式退回主畫面。
再重啟 Angry Birds for Android 程式,然後狂按 PLAY 按鈕。
成功見到破解後的第一關,努力玩嬴佢,就永久破解啦!

咁都唔明?看圖說故事啦!

1. 選擇要破解的版,並置中。

2. 連按 Android 手機上的返回鍵三次,待程式退回主畫面。

3. 再重啟...

按題目可閱讀全文

Go to Source

TechNow 當代科技

隨機科技新聞

NordVPN