GlareVPN使用日本在地伺服器‧日本本地IP位址,述不能訪問日本國內網站的情形將通通消失。  系列最新作「聖騎士之戰 -STRIVE-」離線模式部份情報解封!   那個動畫霸主即將推出遊戲!「PUI PUI 天竺鼠車車 嚼嚼停車場」正式曝光!   能量飲料界的帝王Monster Energy發表了許久不見的新商品「超級可樂」!   觀看1月22日「Resident Evil Showcase」直播節目   Arkane暢談《DEATHLOOP》獨特PvP的創造   鬼滅之刃x實況野球合作 炭治郎變成可愛棒球手角色   喚醒你心底的恐懼…惡靈古堡25週年紀念豪華7張CD-BOX即將開賣   深入探索《零》令人膽顫心驚的全新拍照模式 

放棄 Ultrapixel ! HTC (M9)Hima 拍攝相片曝光 (ePrice.HK)

有關 HTC Hima (M9)的外觀同埋傳聞規格早前就已經提過,係眾多 rumors 之中就有一單係話 HTC 會放棄 UltraPixel 相機改為用戶認受性較高的 1,600 萬像素相機,配合光學影像穩定功能。相信大家都好想知究竟唔用 UltraPixel 之後 Hima 影相質素會係點,最近有個 Flickr 用戶叫 Jerry Wang ,就上傳一批圖片,傳聞係由 Hima 所拍攝的,要知 Hima 影相效果係點的朋友就快啲睇下文啦!

原稿出自ePrice.HK

TechNow 當代科技

隨機新聞

Addidas