GlareVPN使用日本在地伺服器‧日本本地IP位址,述不能訪問日本國內網站的情形將通通消失。  今年也辛苦了!funglr Games編輯部同仁的精選報導!   體壇與電競合作!Nike與PlayStation、NBA職業球員保羅·喬治(Paul George)合作推出聯名系列「PG 5 PS EP」!   《Returnal》全新劇情預告片解開4大謎團   看過來!《Ratchet & Clank: Rift Apart》開發人員分享拍照模式和使用訣竅   「音速小子」於「魔物獵人」登場!11月26日開始合作任務!   PS4 賽事:公開系列賽追加三場新賽事   SEGA・ATLUS的TGS2021 Online特設網站更新!SEGA ATLUS CHANNEL節目表一併公開!   KOF XV新角色「坂崎百合」角色預告公開! 

第二屆 香港出版雙年獎

商業
《初創起義》得獎了 但我想講 我不是主角 主角係7位Startup創辦人 同佢哋精彩嘅創業人生路 功勞歸於信報出版Janet & Denise 仲有編輯李潤茵劉在名 封面設計加菲 我只係一貫地講故仔 享受吓趕deadline的自虐快感 雖然而家堅係冇時間 但我仲係好想寫 點算😭 買書呢度 bit.ly/2EZY1Y2📚 想香港創科生態圈脈搏? 立即訂閱 patreon.com/wanszezit 一杯Starbucks嘅價錢only 👍🏻👍🏻
TechNow 當代科技

隨機商業新聞

Micorsoft