日本遊戲大廠 萬代南夢宮 發表最新作「SCARLET NEXUS」將在PS4和PS5上發售   夏普在台灣推出SHARP AQUOS zero2!同時宣布贊助ahq e-Sports Club 電競團隊   想隨時知道任天堂的最新情報嗎?「My Nintendo」APP在日本正式上架!   迷你四驅車系列手遊「迷你四驅超速大賽」可以下載了!   KLab官方節目「KLab Games Station」國語版將於1月31日(五)直播   旅行食鬼 PAC-MAN GEO   深入一探《拉捷特與克拉克:Rift Apart》遊戲性究竟   珠寶品牌「TASAKI」在「集合啦!動物森友會」推出原創我的設計! 

大家都要這種Router

數碼產品

三支嘢,望落好勁。

屋企好細,但竟然要用2隻Router,房一隻,廳一隻,唔可以一隻通晒。穿牆能力,我覺得重要過速度。

係電訊公司做嗰幾年,研究過一隻「homeplug」,用電線傳寬頻既產品,嗰時得20M-30M,而家我估十倍唔至。「速度」既增長速度咁快,其他嘢點都追唔切。

轉載網站

 

別再錯過TechNow的文章,今天就訂閱「TechNow電子報

technow
PureVPN

隨機數碼產品新聞