GlareVPN使用日本在地伺服器‧日本本地IP位址,述不能訪問日本國內網站的情形將通通消失。  ANIPLEX發表以《FGO》為主的遊戲開發將子公司化。接手DELiGHTWORKS遊戲事業   PlayStation 5推出一週年   「FINAL FANTASY」系列最新作『STRANGER OF PARADISE FINAL FANTASY ORIGIN』即將登上PS5和PS4!   Nintendo Switch Lite又推出新顏色?這次是「藍色」!   《巴蘭的異想奇境》體驗版於1/28開放下載! 可獲得遊玩特典──能在正式版使用的隱藏服裝!   Wellplayed Rizest 的控股公司 Kayac 宣布將投資東南亞具代表性的電競公司「Tier One Entertainment」並與之合作。   [速報]《任天堂明星大亂鬥特別版》 的最後一位鬥士是《王國之心》系列Sora!   插上USB就能輕鬆提升音質!Razer推出便攜式 DAC 耳機擴大器「THX Onyx」! 

anlander.com 本週最抵買!PETKIT Cozy 寵物智能冷暖窩 陳列品清倉 只係賣 HK$907

數碼產品

Petkit 專賣店推出清貨大行動,多件主打貨品全面減價出清,其中 PETKIT Cozy 寵物智能冷暖窩(全新陳列品) 只係需要 HK$907 咋,雖然唔係全新未開箱,不過據講件貨只係用黎拍照影相同展覽,所以未曾用過,就算出面二手都唔及今次特賣 HK907 咁抵玩!

介紹返,PETKIT Cozy 寵物智能冷暖窩貝有智能溫度控制系統,可以做到冬暖夏涼既效果,而懷抱式設計可以提高寵物(特別係貓貓)的安全感,而機身內也設有紅外線感應器可監測寵物的休息時間並紀錄在手機 APP,如果配合埋溫濕度感應器、高效冷暖模組搭配導溫鋁板調控,加上冷氣散熱系統自動調節散熱降溫,以及仿亞麻舒適窩墊,絕對可以為寵物提供最高級的窩居。

PETKIT Cozy 寵物智能冷暖窩有好多優點同功能,不過最大既缺點就係,可能你既貓貓從此唔再上你張床同你瞓囉。

查詢:Petkit 專賣店

轉載自:Techritual.com

TechNow 當代科技

隨機數碼產品新聞

Micorsoft