GlareVPN使用日本在地伺服器‧日本本地IP位址,述不能訪問日本國內網站的情形將通通消失。  SEGA與LEGO首度聯乘!「刺猬索尼克」的「碧綠丘陵地帶」將於LEGO裡重現!   TETRIS王者盃又來了!這次是「魔物獵人崛起 合作祭!」   【實測篇】便於收納隨身攜帶RAYCOP可攜式吸塵器!   進入Norsfell《Tribes of Midgard》的世界——協力動作RPG於7月 27日正式推出   與齋藤陽介、橫尾太郎和吉田直樹一起深入了解《Final Fantasy XIV》的《Yorha: Dark Apocalypse》內容   歡迎來到《虹彩六號:撤離禁區》的世界   Rose在《SFV》重現她在《Street Fighter ZERO》系列的根源   《審判之逝》預購及發佈後詳情揭露 

點解政府YouTube片一定要RAP?超錯!

科技

睇見以下呢條片(MC Jin X Bow Tie hip hop聖誕歌 “Rap Now
2010″),我都係一個問題,點解啲公務員咁鐘意玩RAP?煲呔根本無節奏感,夾硬放佢入首歌,即使唔使點唱,都顯得好格格不入。

仲有,你成條片不斷咁重覆「起錨」,其實只會令我記起「超錯」!

要知道,奧巴馬打籃球係因為佢識打,而且係真心喜歡藍球呢種運動,唔似得煲呔又出動佢個副招牌「僵屍笑容」嚟拍片RAP,唉,真係有理由相信又係煲呔身邊啲擦鞋仔或仇家間接「冼」佢一鑊,同佢講用RAP呢招啲後生仔會buy。