GlareVPN使用日本在地伺服器‧日本本地IP位址,述不能訪問日本國內網站的情形將通通消失。  日本國內第二間任天堂官方商店「Nintendo OSAKA」決定開幕!   別讓他人掌握你的生殺大權! 「鬼滅之刃 火神血風譚」富岡義勇列入參戰名單!   『走出戶外 動物森友會 amiibo+』amiibo卡【三麗鷗明星聯名】復刻確定!   SIE與RTS共同收購Evo 並發表將於2021年8月舉辦線上大賽   大逃殺手遊「FINAL FANTASY VII THE FIRST SOLDIER」事前登錄人數突破100萬!   Ubisoft二日限時特賣 刺客教條超過半價!   《Returnal》全新遊戲畫面帶你探索萬劫深淵   細說PS VR合作FPS《After the Fall》的世界、敵人與戰鬥 

網店新品!ZOHO SuperHot 智能發熱背心,暖足一日抗寒流!

數碼產品

唔駛講咁多,天氣凍冰冰最好就係打邊爐之外,大家又可以攞返件型仔、靚女既大褸出黎著,不過依架就講求輕鬆、方便、快捷,仲要著咁多件衫其實都幾煩,所以特別為你介紹依款大熱賣中,現於 anlander 發售上架的 ZOHO SuperHot 智能發熱背心俾你,一件穿上岩岩好夠暖。

ZOHO SuperHot 智能發熱背心本身就用上柔軟舒適為面料,內裡就是隔熱保溫層加厚絲綿,三組發熱線炭纖維絲佈置在背心不同位置,提供 30、40、45 度三擋溫度調節,只要用 USB 外接上 10000mah 行動電源,即可以大約保暖 8 小時,由於設計係背心款式,所以外面仲可以著返你平時喜歡既衣服,黑色亦迎合不合的配搭及風格。

由於 發熱背心本身係沒有內置電池,所以清洗亦十分方便,只要拉上背心拉鍊,放入洗衣袋內,並使用中性洗衣液,就可以清潔乾淨而不損背心,但大家要記住唔可以乾洗或烘乾,只可以自然乾透。

ZOHO SuperHot 智能發熱背心
售價:HK$399
查詢:anlander

轉載自:Techritual.com

TechNow 當代科技

隨機數碼產品新聞

Micorsoft