GlareVPN使用日本在地伺服器‧日本本地IP位址,述不能訪問日本國內網站的情形將通通消失。  【開箱】這做工也太精美!「尼爾:人工生命 ver.1.22474487139…」與「尼爾:自動人形」原創玻璃杯   Ubisoft二日限時特賣 刺客教條超過半價!   《SteelRising》創新玩轉動作類型遊戲   即滿1週年 《泡泡糖忍戰》紀念活動開跑!第6賽季同時開跑!   『超級炸彈人R線上遊戲』5月27日開放下載!「老蛇炸彈人」將在商店中登場!   明日方舟幕後推手「鷹角網絡」發表新手遊RPG《來自星塵》!   歡慶PlayStation VR推出5週年   esports活動本格啟動!「VIRTUA FIGHTER esports CHALLENGE CUP SEASON_0」大賽即將展開! 

紅米 9 香港現價 4GB + 64GB 售價逾千元

手機

旗艦手機估然受歡迎,但在全球來說最好賣的手機十之有七都是平價的入門機,很多用家,手機要夠大,電池就大就滿意,所以 Redmi 9 紅米 9 就應運而生。塑膠機背,採用圓形嘅紋理設計。以 6.53 吋嘅螢幕黎講,起碼冇以前入門機就係細 Mon 嘅感覺。而手機係用後置指紋解鎖 ( 一千蚊都唔洗,預咗啦) ,支持雙SIM 卡槽及獨立 SD 卡槽。而 Redmi 9 都有 3.5mm 耳機口。

以紅米 9 嘅 $999 價格,其實依家係市場上,4GB + 64GB 賣緊 $1050 水貨,仲貴香港行貨少少,但主要因為香港行係 3GB + 32GB,所以會有呢個睇落好奇怪嘅現像,而港行版嘅街價就賣緊 $968 平三十。不過呢啲機都係唔買好過買:【開箱評測】小米紅米 9 :唔洗一千蚊都可以有要求?

TechNow 當代科技

隨機手機新聞

NordVPN