《決勝時刻:黑色行動冷戰》第一支劇情戰役實機遊玩影片揭露   《Final Fantasy XVI》正式公布登上PS5   SteelSeries 推出全新 Rival 3 Wireless 無線電競滑鼠   日本一軟體的名作「htoL#NiQ -螢火蟲日記-」推出手遊版本!   加入200mg咖啡因的能量膠囊「PUSH+」   《Gran Turismo 7 》將在PS5登場!如同真實版賽車的預告片大公開!   延期發售的「Nintendo Switch 集合啦!動物森友會 限定版主機(日本)」預約重啟!   《No Man’s Sky》最新更新版《Origins》情報公開 

5.16 齊投票

科技
vote5161 五月十六日(星期日)記住記住記住,投左票先去飲茶,投左票先去打波,投左票先去睇戲,投左票先去唱K,投左票先去游水,投左票先去再睡覺啊!投票只需要幾分鐘,這是第一次公投,將來歷史書上說 ”2010 年 5 月16日第一次公投得票共 2,000,001 票“,有一票是你的!
TechNow 當代科技
Micorsoft

隨機科技新聞