GlareVPN使用日本在地伺服器‧日本本地IP位址,述不能訪問日本國內網站的情形將通通消失。  在《Chicory: A Colorful Tale》,世界就是你的畫布——今春登陸PS5和PS4   動森DLC《集合啦!動物森友會 快樂家樂園》發布!   《Heavenly Bodies》美術設計解析(12 月 7 日推出)   【速報】系列最新作《勇者鬥惡龍XII》正式發表!   PS5的未來將在「PlayStation Showcase 2021」揭曉!   原神2.0版本更新:關於稻妻!   『鬼滅之刃 火之神血風譚』單人遊玩模式介紹③   銀座LOFT裡「PJS追憶商品特區」登場!曾完售的那個超人氣商品也以數量限定進行販售囉! 

Apple iPod 系列昨晚更新。無特別,知就夠

科技


話說 Apple 尋晚有個發佈會,宣佈 2010年下半年的產品線,講下新產品。(iPhone 同 iPad 無新野啊!)由於今年 Apple 有做網上直播,所以好多蘋果迷同科技迷吼住電腦唔訓係度等新消息。(就算得文字直播都會等,好似拜神一樣,無分季節。) 嘩!尋晚出咩咁吸引啊?其實 Apple 尋晚推出的產品唔算好驚天動地,只係繼續一年一更新政策,推出新版 iPod Touch、iPod Nano、iPod Shuffle、iTunes...

按題目可閱讀全文
Go to Source
TechNow 當代科技

隨機科技新聞

Addidas