Hermen Hulst專訪問答:PlayStation Studios的下一步規劃   遊戲音訊製作公司「AZSTOKE」宣布支援藝術家活動!還有使用Unreal Engine的特別直播活動!   原定於6月30日結束服務的《櫻花革命 ~綻放的少女們~》服務結束日延期   透過凸版印刷公司內部活動「TOPPAN eSPORTS FESTIVAL 2021」重新認識了電競的優點!   SAMURAI SPIRITS × GUILTY GEAR!獨眼・獨臂女劍士梅喧參戰!   今天日開始『激戰任務2』的「3週年大感謝祭」!「ν鋼彈」和「沙薩比」終於參戰!!   展現你的島嶼魅力!集合啦動物森友會「觀光導覽製作站」公開囉!   除了「死亡循環」以外還釋出了許多豐富情報!「State of Play」發表內容彙整! 

校園內的手動推銀機

科技


推銀機有幾受歡迎?除左係冒險樂園有唔同的推銀機外,iPhone、Android 都有好多推銀機,個個新鮮、個個搞笑,由細路到大人都係咁玩,真係玩極都唔厭啊! 推銀機有幾好玩?你睇下學生返學無推銀機,都要自制一個出來就知勁啦!設計正、推銀方法一流、聲音、出飛做到足,正啊!

按題目可閱讀全文
Go to Source
TechNow 當代科技

隨機科技新聞

PureVPN