GlareVPN使用日本在地伺服器‧日本本地IP位址,述不能訪問日本國內網站的情形將通通消失。  「PS VR亮點」挾精采更新回歸   多多自走棋S12賽季即將開啟   西野秀明問題解答:開發PlayStation系統軟件更新   本週的《Destruction AllStars》:青牙挑戰系列賽、第一季內容搶先報,以及更多內容   下一次會是什麼「之鬪」呢?數位卡夫特實施新遊戲問卷調查!   打造家居電競樂園!「IKEAxROG」 電競系列香港開賣   《Pikmin Bloom》服務正式啟動!與皮克敏一起逛大街吧!   NVIDIA發表最新型號顯示卡「GeForce RTX 3060」 

香港網店新品!AMVEL – Heat Block 全遮光傘 可抗太陽 UV 紫外光又遮擋大風大雨

數碼產品

香港近日橫風橫雨,配備一把好既雨遮是常識吧!最近網店 anlander 新上架既 AMVEL 系列的確係唔錯既選擇,其中 AMVEL - Heat Block 全遮光傘都只不過係 HK$375,但就足以做到抗強風、遮太陽及擋雷雨既功效。

AMVEL - Heat Block 全遮光傘具有 100% 遮光及 99.9% 防 UV 功能, 而傘布表面添加了防水塗層 EASY-DRY,只需要揮動幾下,遮上既水珠即時清走,令雨傘快速變得乾爽,加上具有黏合遮光膜的方法,令織物不易破裂及極致耐用,令遮光效果更佳。

AMVEL - Heat Block 全遮光傘僅重 102 克,是世界上目前最輕量的一款,而傘骨採用碳纖材質,仲可以抵抗颱風級程度的強風。

AMVEL - Heat Block 全遮光傘
售價:HK$375
查詢:anlader

轉載自:Techritual.com

TechNow 當代科技

隨機數碼產品新聞

NordVPN