GlareVPN使用日本在地伺服器‧日本本地IP位址,述不能訪問日本國內網站的情形將通通消失。  我是你的GPU——打造《Astro’s Playroom》數位風格流行音樂   《Catlateral Damage:Remeowstered》將在 9 月 15 日於 PS4 與 PS5 上一展貓咪的憤怒   NieR:Automata PLAY ARTS改之A2「YoRHa A型 二號」登場!現正開放預購!   ASUS發表了「ROG Keris 無線電競滑鼠」輕量且對應三模連接各種場合都能活躍運用!   跟隨最新《Solar Ash》實機遊玩影片進入極空之旅探險   《Uncharted: Legacy of Thieves Collection》將登陸PS5主機與PC平台   今年的「Day of Play」也將照常舉辦!這次不再只是特賣而已!   MAD CATZ無線電競滑鼠R.A.T. DWS 反應時間0.2ms以内 

小米 Redmi Note 9 香港現價最低 $1218

手機

小米 Redmi 手機,都是以平價為賣點,可能大家習慣了性價比高這個形容詞,不過平價還平價,使用的體驗先係最重要,不好用的話,送俾你都當係垃圾。新機 Redmi Note 9 香港行貨 HK$1,299 就玩到,咁到底係垃圾,有無極速減價呢?

根據最新報價,行貨有少少微減去到 $1218,而水貨就係 $1096,唔算跌好快,但也都唔貴,算係價錢維持到,但講真佢本身都係千幾蚊嘅機,你想佢跌幾多呢又?買唔買得過?睇完評測知道駛唔駛諗諗先。【開箱評測】小米 Redmi Note 9:用慣性創造成功?

TechNow 當代科技

隨機手機新聞

PureVPN