GlareVPN使用日本在地伺服器‧日本本地IP位址,述不能訪問日本國內網站的情形將通通消失。  精靈寶可夢推出以高速星星為主題的周邊商品!另外與「STAR JEWELRY」合作的商品也同時推出!   「Discord」6週年更新商標設計!微笑圖案的克萊德也換了新風貌!   《Lost Judgment》全新預告片、遊戲詳情   hololive-EN 1期生「hololive English -Myth-」新服裝生放送於12月9日至12日舉行!5位成員將以接力型式生放送   [速報]《任天堂明星大亂鬥特別版》 的最後一位鬥士是《王國之心》系列Sora!   別讓他人掌握你的生殺大權! 「鬼滅之刃 火神血風譚」富岡義勇列入參戰名單!   「寶可夢傳說 阿爾宙斯」最新情報和其他系列特典公開!   Dead by Daylight × Resident Evil合作內容公開!追跡者、里昂、吉兒登場! 

Google登上娛樂版

科技

曹敏莉說:「其實我唔識畀分,講到揀 Jacky做老公真係冇挑剔,我自問情緒起伏較大,但佢可以為我解決所有煩惱,每樣嘢都好冷靜分析,佢簡直係我嘅 Google。」