GlareVPN使用日本在地伺服器‧日本本地IP位址,述不能訪問日本國內網站的情形將通通消失。  今晚11點!「超級瑪利歐 3D世界 + 狂怒世界」釋出新影片!   快招兵買馬——《Among Us》今年內登陸PS4和PS5!   英雄聯盟PBE伺服器更新版本11.7,隨著「太空律動」活動把英雄們變可愛吧!全新英雄聖啟織偶「關」同時登場!   《Away: The Survival Series》將於今夏末登陸PlayStation 5   打機區域煥然一新!Frienbr x funglr Games的香薰噴霧登場!   總監野村哲也探討在《FINAL FANTASY VII REMAKE INTERGRADE》亮相的全新尤菲   龍族拼圖與《勇者鬥惡龍 達伊的大冒險》首次合作即將登場!   「Street Fighter VCE」9月21日更新!新增豪鬼新服裝「機器豪鬼」! 

iPhone 4

科技
一街都係iPhone 4,究竟係好事定壞事?

作為一個mobile apps developer,多咗人用smartphone係好事,淘汰嗰啲唔係俾人用或者唔係人類寫到apps嘅platform都係好事,但iPhone嘅巿佔率實在未免有點太高。

由下一個自家出品嘅app開始,我會嘗試喺不同platform首發,又即管睇下反應會有幾大分別...

--
by the way,喺iPhone寫blog的話,blogpress會係一個唔錯嘅選擇:








Go to Source
TechNow 當代科技

隨機科技新聞

Addidas