GlareVPN使用日本在地伺服器‧日本本地IP位址,述不能訪問日本國內網站的情形將通通消失。  2021年起PlayStation開發人員最期待的遊戲   Ubisoft二日限時特賣 刺客教條超過半價!   《原神》2.2版本更新:驅散籠罩在鶴觀的疑霧吧!   濱田酒造 x 卡樂B 聯乘組合!「小酌的最佳配搭組」實際品嘗心得!   讓聲光效果更上一層樓!「雷蛇 Base Station V2 Chroma」將以三種顏色華麗上市!   在即將於明年登陸PS4和PS5《Deathverse: Let It Die》中,於殘酷世界內努力生存   Dead by Daylight × Resident Evil合作內容公開!追跡者、里昂、吉兒登場!   來自月華的劍士前來參戰《侍魂 曉》!「高嶺響」預告短片&發布日公開! 

Arlo Pro 2 五鏡裝減近六百,5 鏡有齊 130 度廣角 咩都睇得清楚晒

數碼產品

根據 Arlo 官方旗艦店的報價,Arlo Pro 2 五鏡裝 依家由 $8760 減價至 $8560,再額外送 HK$400 超市現金劵,Total 減近六百。

市場上的 IP Camera 選擇好多,但唔駛拉線行內置電嘅就唔多。來自美國的 Arlo Pro 2 算係比較有特色的一款,行鋰電池內置電,唔駛拉線,加上加密無線傳輸,做到雙無線,主打有小朋友或者貓狗係屋企嘅朋友使用。

功能上,Arlo Pro 2 影片錄製達到 1080p,更加入動態感測分區,可以透過指定畫面中的感測區域,將警戒區鎖定特定範圍,直到觸發敏區域才會拍攝或;啟動高達 100 分貝警鈴,有效嚇阻不法之徒,並避免無謂警鈴造成鄰居困擾。

至於 Arlo 系列最獨特的 iOS / Android 手機專用 App 也同樣支援,跟機會有 1GB / 7 天的免費雲端儲存空間,透過手機可以隨時翻看或即時查看,唔駛拿記憶卡出來翻睇。

查詢:Arlo 網上旗艦店

TechNow 當代科技

隨機數碼產品新聞

Micorsoft