GlareVPN使用日本在地伺服器‧日本本地IP位址,述不能訪問日本國內網站的情形將通通消失。  【不是你所想的】SEGA發表超高速PC!最高時速達100km!?   戴上這個你也是阿邦的徒弟!JAM HOME MADE的「阿邦之證」等《達伊的大冒險》聯名飾品登場!   【評測】能夠輕鬆駕馭的羽量級產品!高CP值無線電競滑鼠ASUS「ROG Keris Wireless」評測!   KOF XV新角色「克里斯」短片公開!那個傳說中的隊伍復活了!   PS Plus 3月免費遊戲更新!無須額外費用即可免費下載暢玩「FINAL FANTASY VII REMAKE」!   《巴蘭的異想奇境》體驗版於1/28開放下載! 可獲得遊玩特典──能在正式版使用的隱藏服裝!   PS4與PS5上的《Two Point Campus》讓你隨心所欲建造大學   11月14日起 怪物彈珠與「SHAMAN KING」第一次合作活動開始! 

PCCW 網上行登記處電話亭版

科技


香港成街都係 上網 Sales,政府話立法管制,最終立左法又係無符,繼續成街都係。講真上網 Sales 落雨都幾煩,所以好似呢位 PCCW 網上行Sales 哥哥咁,用番公司資源,將成個檔攤放係公眾電話亭入面真係唔錯。 其實電話亭到底屬於 PCCW 資產,還是政府資產,警察見到 Sales 哥哥放野係入面,又算唔算有問題呢?算係侵佔公眾、政府、公司資源,還是完全無問題呢?有無人知呀!

按題目可閱讀全文
Go to Source
TechNow 當代科技

隨機科技新聞

Addidas