GlareVPN使用日本在地伺服器‧日本本地IP位址,述不能訪問日本國內網站的情形將通通消失。  PlayStation®Partner Awards 2021日本及亞洲地區PARTNER AWARD和SPECIAL AWARD得獎名單公布!   11月份PlayStation Plus遊戲   看《Returnal》如何從視覺特效驅動觸手技術和深海靈感,創造出異星敵人   [速報]《任天堂明星大亂鬥特別版》 的最後一位鬥士是《王國之心》系列Sora!   在全新的《Sackboy: A Big Adventure》針織競速破關挑戰中試試自己的技能和反應能力   2021年起PlayStation開發人員最期待的遊戲   NieR Re[in]carnation的「NieR Replicant ver.1.22」聯名活動開跑!合作轉蛋與合作任務登場!   本田翼身穿體育服&眼鏡於「狩獵解禁前!MONSTER HUNTER RISE 線上直播會」登場! 

PS3大樓,望多陣就唔太似

科技


潮興實物建大樓,估唔到今次竟然見到有勁似 PS3 的大樓,真係幾似喎!

好明顯呢橦樓唔係故意跟 PS3,如果唔係都算抄得差囉!(其實睇多幾眼都唔係咁似姐!)

按題目可閱讀全文

Go to Source

TechNow 當代科技

隨機科技新聞

PureVPN